reede, 16. jaanuar 2009

Vsjoo, Nashe

Lisaks igapäevastele igavatele tegevustele, nagu töö jms. leidsin sel nädalal ühe vägagi toreda koomiksi internetist. See on lihtsalt nii suurepärane, et vaata ja imesta. Ilmselt läheb neil tüüpidel korda naerda kõigi ja kõige üle. Aga vaadake ise, pilt räägib ju teatavasti rohkem, kui sada sõna:























Et siis sellised kaunid koomuskid. Ma lihtsalt pidin need siia panema, sest need on niivõrd suurepärased.
Muudest teemadest on kindlasti mainimistväärt Läti valitsushoone purustamine ja hetkel käimas olev Leedu valitsushoone purustamine. Ei kiida heaks, aga ilmselt see ei huvita ka mitte ühtegi Läti ega Leedu kodanikku. Samas ennustan, et sama olukord tekib Eestis ka ja mitte väga kauges tulevikus. Ja miks mitte mujalgi. Töötus kasvab, raha ei ole, võlad maksmata, kodud võetakse ära, süüa ei ole, surm... Lahe. Ja nüüd positiivsemate asjade juurde. Baruto, kodanikunimega Kaido Höövelson on aasta esimesel Sumoturniiril endiselt võitmatu. Kui nii edasi läheb ja Tachi-Ai hakkab normaalne kunagi välja nägema, mitte stiilis "I'm a supercow!", siis tulevad võidud ka Yokozunade üle. Kui ei hakka normaalne välja nägema, siis ei tule.
Aga väljas pimeneb ja reede õhtu läheneb. Viimane aeg on panna viski sügavasse ja koka tavalisse ja avada esimesed kaktusezipid. Kui juba tuju üles löödud ja kiirus sees, siis tuleb võtta viski sügavast ja koka tavalisest, segada sidrunimahlaga ja tee kosmosesse võib alata... Et hommikul tunda ennast Sojuzi päästekapslil Kasahstani steppi maandununa. Aga sellest ei ole midagi, sest siis tuleb panna uus viski sügavasse ja koka tavalisse ja... Ja algabki uus ring. Selline ongi see elu igavene ringlus. Vähemalt kuni maksatsirroosini. Või milleni iganes. Mul savi :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar