kolmapäev, 17. detsember 2008

DJ Ryan Angelos, ainult et märksa õudsam...

Üldiselt ei olnud mul mingit plaani täna siia midagi üllitada, aga sain tänasel hommikupoolikul meie toredalt Leedu peakontorilt jõulutervituse, mille peaksin nüüd laiali saatma. olgu juba ette hoiatatud, et vaatamine võib mõjuda laastavalt Teie vaimsele tervisele!!! Tervitust ise saate näha siin:
www.alna.com/greetings
Esimesel vaatlemisel tekkis kohe kuri kahtlus, et olen seda kindlasti kusagil juba näinud... Ja siis meenus - kaheksakümnendate lõpus, üheksakümnendate alguses sai ju ikka jälgitud tuledesäras ja glamuuris suplevaid EVTV ja miskite muude väga algeliste telekanalite jõulusaateid, mis olid teostatud umbes samasuguse kvaliteediga (ehk et siis VHS kaameraga aastast 85 ja eriti kõikuva ja väriseva käega) aga seeeest millise entusiasmiga. Kahtlemata oli tol hetkel tegemist vägagi suurepäraste teostega, aga paraku on elu 20 aastat edasi läinud...
Teine laks tulil siis, kui lapsed laulma hakkasid. Siis tekkis assotsiatsioon Ivar Vigla poolt produdtseeritud mitte eriti naljakate telesaadetega Mürka Persest või siis ka suurepärane telekanal, mida kahuks küll ei olnud võimalik puuduliku tehnoloogia valdamise tõttu vaadelda, Pimp TV, kus midagi analoogset tegi DJ Ryan Angelos. Lastest on kahju, muud ei midagi.
Kui tegu oleks jõulude, kui põhimõtteliselt debiilsete tarbimispühade mõnitamisega, siis võiks ju antud teosel veel kusagil juutuubis löökigi olla, aga saata seda ühe Baltikumi suurima IT ettevõtte suurettevõtetest klientidele, no ma ei tea... Kuigi eks ka suurettevõtetes töötab nii mõnigi Pedobear (kes ei tea, misasi on Pedobear, on küll paljust ilma jäänud :), otsige googlest, kui vähegi aega on...), kes kindlasti täiega naudib antud etendust. Mina seda kindlasti ei teeks.
Ja lõpetuseks soovitan otsida videost kavalalt piiluvat pelmeenipakki, mis on samuti minu jaoks antud videole kustumatuks lisaväärtuseks.
Jaukiu švenciu Teilegi!

P.S. Lisan siia lõppu veel kommentaari healt sõbralt ja kauaaegselt pinginaabrilt Lennartilt. Kommentaar on küll ehk veidi ebatsensuurne, aga millal ma enne olen sellest huvitatud olnud, et miskit on ebatsensuurne? Kellele ei meeldi, ärgu lugegu...
"Sa sinna kusagile juurde ei saa midagi kirjutada a la 'Michael Jackson on pervert'? Või mingit linki panna eriti räigele leheküljele, kus kepitakse põlevaid kitsi või vormis päkapikke? Midagi tõeliselt jõuluteemalist, kolmesõnaga."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar