teisipäev, 11. november 2008

Issand, kui nunnu!

Täna kohe on selline ninnunännu päev. Mitte sittagi ei saa nagu tehtud. Ja ega sellise kliima juures ei olegi milleig üle ausalt öeldes diskuteerida. Life is saks and then You die. Nii et selline lõbustuspargi ukse taha jäänud lapse tunne.
Aga muidu sai täna suur asi ära tehtud, ostsin viimaks ometi endale kõvaketta ära. Nüüd saab jälle porri tõmbama hakata. OK OK, muusikat ja filme ja seriaale jne jne. Aga ikkagi. Ausalt öeldes on ikka kole küll, kui ei saa midagi arvutisse tõmmata, sest kõvaketas on konstantselt kõrini täis. Oleks vaja vähemalt muusika kuhugi mujale surada. Muidu on ikka nutune küll.
Aga jubedalt tahaks kuhugi jooma minna. Pole enam mitu päeva midagi saanud. Eile ei joonud tilkagi näiteks. Ei tea, kas nüüd siis minnakse neljapäeval kuhugi jooma, või ei tule sellest midagi jälle välja. Samas ega see muidugi nüüd nii eksistentsiaalne küsimus ka ei ole. Saab ilma ka. Nagunii on kõht õhtuti loksuvat täis. Isegi, kui tegemist on mingi Aura viinamarja-õuna jne jne veega. Ja täna siis lähevad kodus liistud vutvutt lakke ära, et saaks küpri peale keerata. Siis veel lambid lakke ja kapp seina ja väike viimistlus ja ongi valmis. Võib jälle hakata niisama lebotama. Ja kõhtu kasvatama. Ja kanaare ootama. Sinna on veel jäänud praeguse seisuga 44 päeva 2 tundi ja 28 minutit... See on ikka inimese eluga võrreldes kuradi pikk aeg. Universumi elueaga võrreldes küll jah, mitte nii väga. Aga ikkagi. Ma juba teen plaane, mis siis toimuma hakkab. Selge on see, et:
1. Juuakse veini
2. Juuakse õlut
3. Hängitakse rannapromenaadil
4. Süüakse hiinakas 5.11 bufeed
5. Renditakse auto ja minnakse kuristikke mõõtma...

Ülejäänud tegevused kulgevad vastavalt jumala poolt ettemääratud tegevustele. Ehk et siis vastavalt sellele, et kus ärgatakse ja millised on hetketujud. Ah jaa, päikest tahaks ka saada...
Tänase päeva lisaheauudis on see, et meie mees jaapanis on jälle mehetegusid teinud ja ometigi unest üles ärganud. Jutt käib siis Kaido Höövelsoni nimelisest kodanikust, kes täna oma esimese võidu võttis käimasoleval aasta viimasel sumoturniiril.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar