reede, 14. november 2008

Liiklusminutid

Kui autoga mööda linna ringi sõita, siis tekib ikka igasugu huvitavaid mõtteid. Esimeseks muidugi selline mõte, et tahaks raisad maha lüüa, kes tänavatel oma sitaste peeemmveedega ülbavad. Ja siis liigub mõte tahes tahtmata selle peale, et kuidas võiks riik selliseid kuradi luarvikuid veidi maha rahustada. Eriti käib sotsiaalse närvi vastu see, et mingid türapeadest rikkurid on täiesti karistamatud. Ja siis mõtlesin, et meil tuleks ikkagi ka kohaldada trahve vastavalt inimese varalistele võimalustele. See tähendab siis, et minusugune tavaline inimene maksab trahvi sellises määras, mis praegu ette nähtud, et siis mina saan esimese korra suurema rikkumise eest näiteks 6 000 egonit miinust ja teisel korral 18 000, siis igasugu Kruudad, Hundid, Pandid ja Mehtonenid saaks vastavalt esimese korraga 600 000 trahvi ja teise korraga 1,8 milli. See paneks võibolla mõtlema. Vastavalt minu käes olevatele materjalidele sai näiteks hr. Kruuda kahe aasta jooksul (aastaid ei nimeta) liikluspolitsei käest karistuse täpselt 30 korda. Sealhulgas põhiliselt küll kiiruseületamise eest rohkem, kui 20 km/h aga ka kindlustuse või lubadeta sõitmise eest. Näha on, et tegemist on paadunud kriminaaliga. Aga mis toimub? Kruuda sõidab ülbe nägu peas mööda linna endiselt ringi ja ei midagi. Normaalses riigis oleks mees juba paljaks tehtud nagu puupulk ja tõenäoliselt saaks tänaseks nautida ka Rummu vanglas anaalarmastuse salarõõme, rääkimata sellest, et lubadest võiks ta ainult und näha nüüd ja edaspidi. Meil aga tehakse mingi tema jaoks kopikas trahvi ja lastakse vennal kõrges kaares kuseda kogu süsteemi peale. Palju õnne Eesti Vabariik ja inimesed, kes seadusi teevad ja täide viivad!!!

Teine eriti räige juhtum on muidugi selle rallipoisi juhtum, kes kolm inimest ära tappis ja irvitas selle peale, et kohtuhärrad on debiilsed ja ei saa aru, mis toimunud on. Siit soovitus kõikidele mõrvaritele - sõitke inimestest lihtsalt üle, kelle te tahate ära tappa. Iga inimese eest saate karistada 6 kuud tingimisi. Näiteks kui kihutate bussipeatusesse, kus seisab 10 last ja lasete soolikatel ja ajudel lennata, siis peate järgmised 5 aastat natuke madalamat profiili hoidma. Midagi teha teiega ei saa, kuna nüüd on olemas tore kohtupretsedent. Ja kui kogu rahvas hakkab jubedat kisa tegema, siis saab Teid karistada shokivangistusega kuni 2 kuud. Ja peale selle ei tohi te enam mitu kuud autoga sõita, mis on ju ka täiesti kohutav :)... Räige riik.

Üldiselt minu soovitus oleks selline, et kui on esimest korda ikka mingi suurem rikkumine, siis rahatrahvid vastavalt jõukusele (Kusjuures olen siiralt õnnelik nende inimeste üle, kellel läheb hästi ja kes oskavad palju raha teha, lihtsalt karistuse mõte peaks olema mitte kedagi kiusata. vaid inimest mõtlema panna. Mitte kedagi ei pane mõtlema rahatrahv tema jaoks 18 krooni. Kui on kiire, siis kihutatakse jälle.) Teisel korral 5 aastaks load miinusesse ja kolmandal korral lõplikult jalameheks. Ja mitte mingeid erandeid. Ja kui siis mõni rikkur mõtleb, et kirjutab oma rahad kellegi teise kraesse, siis sellisel puhul kuritegevusega tegeleval inimesel tuleks minna jällegi anaalravile kinnimajja.

Ja lõpetuseks ka uuendustest USA finantssüsteemis:


Mille on minu kallis kolleeg Janel juba Oballarsiks nimetanud, kuna ameerikas ei ole just väike finantskriis :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar